Loading...

FINGERPRINTS ANALYSE.

Fingerprints analysen fortæller om din sjæls psykologi som består af - dit livsformål, din livslektie og det livstema du befinder dig i.

Dine unikke fingeraftryk er dannet 5 måneder før din fødsel og ændres ikke igennem livet.

Det vil sige at når du har fået lavet din analyse, har du et stærkt personligt "trænings program" til resten af livet.

Dit livsformål er det potentiale du er født med og som du er her for at udfolde og bruge hele livet igennem. Et potentiale er iboende muligheder og evner der kan udvikle sig til noget unikt og netop er din personlig styrke. Det kræver naturligvis at du bruger og træner dine særlige evner - som var du en top atlet.

Din livslektie er det der stopper dig igen og igen - det er her du virkelig bliver udfordret på sjælsplan. Det er dit svage led, din skyggeside og her du gang på gang ubevidst hopper over hvor gæret er lavest. Livslektien kan dermed være en stor blokering for dig og dit livsformål, når du ikke ved hvad den handler om. Men din livslektie er faktisk din "guldnøgle" netop til enorm vækst, stor læring og dyb indsigt i dig selv.

Din livsskole fortæller om det tema du som sjæl bevæger dig i hele livet igennem. Det er enten temaet omkring: hjertet, sindet, kroppen eller ånd. 

De 3 elementer der tilsammen udgør din sjæls DNA hænger uløseligt sammen og har stor indvirkning og påvirkning på hinanden.

Du kan ikke peake i dit livsformål, hvis du ikke tager dig af din livslektie og din livsskole.

Du er en sjæl som er her for at lære, vokse og udfolde sig igennem en menneskelig oplevelse.

Varighed: 90minutter

Der sendes efterfølgende en lydfil til dig med optagelsen af din session.

PRIS: 995,-

 

 

 

 

 

Certiferet IIHA & Post Grad ved Ronelle Coburn - USA 

HÅND ANALYSE.

Hånd analysen fortæller om din personlige psykologi. Hvordan dit følelses system er bygget op, hvordan din måde at tænke på bedst kan udnyttes og hvor stærkt dit indre anker er i livet.

Ingen kropsdel har stærkere forbindelse til din hjerne end dine hænder, derfor ændrer de fine linier sig, når du ændrer dig.

En hånd analyse et godt spejl af hvordan du har det lige nu, en forståelse af hvorfor du gør tingene som du gør, hvor du ikke er helt sand mod dig selv og hvor der er brug for eventuelle justeringer, i forhold til at du er i balance og trives, så du ikke kommer langt væk fra dit sande jeg og brænder ud.

Dine hænder viser din personlighed og dine karaktertræk, men også hvor du er gået på kompromi med dig selv og måske har mistet pusten - hvad skal der til for at komme videre??

Du kan også besidde et ekstra særligt talent indenfor: spirituelle evner, kreativitet, kommunikation, undervisning,  - de tegn i hånden kaldes for gavemærker og dukker op når det er på tide du kommer i gang med at bruge dem - der findes i alt 16 gavemærker.

Tommelfinger: Viljestyrke, handlekraft, manifestation, resultater.

Pegefinger (Jupiter): Lederevner, politik, selvrespekt, ambitioner.

Langefinger (Saturn): Ansvar, regler, værdier, sikkerhed.

Ringfinger (Apollo): Kreativitet, kunst, detaljer, stå frem.

Lillefinger (Merkur): Kommunikation, handel, selvtillid, mental styrke.

 

Læg dit liv i de bedste hænder - dine egne... Kend dig selv og alle dine indre systemer.

Varighed: 90minutter

Der sendes efterfølgende en lydfil til dig med optagelsen af din session.

PRIS: 995,-

 

 

 Certiferet IIHA & Post Grad ved Ronelle Coburn - USA